Ինչպես սնվել՝ սլացիկ կազմվածք ունենալու եւ սովահար չլինելու համար

Կազմվածքը պահպանելու համար պարտադիր չէ դիետայի հետեւել եւ սովահար լինել: Ահա ուղեցույց, որը կօգնի պահպանել կազմվածքն ու կուշտ լինել:

Մինչեւ ժամը 15:00-ն՝ ածխաջրեր, բանջարեղեն եւ սպիտակուցներ.

Բրինձ / հնդկաձավար / վարսակ՝ օրական 100 գրամից ոչ ավելի:

Ցանկացած բանջարեղեն:

Խորոված խնձոր՝ 2 հատ:

Ցանկացած տեսակի սպիտակուցներ:

15:00-ից հետո՝ միայն սպիտակուցներ եւ առանց օսլայի բանջարեղեն.

Տավարի միս, հավ, հնդկահավ:

Ցանկացած տեսակի ձուկ:

Ծովամթերք:

Ձու:

Կաթնաշոռ:

Պրոտեին (փոշին խառնում ենք կաթին կամ կեֆիրին):

Վարունգ / լոլիկ / նեխուր / կաղամբ / բուլղարական պղպեղ / բողկ / շաղգամ / հազար / կանաչեղեն. 1 բաժակ կտրատած բանջարեղեն:

Կանոնները՝

Օրական 1500 կալորիայի ոչ ավելի:

Սնվել 6-8 անգամ՝ 3 ժամը մեկ անգամ (6 անգամից ոչ պակաս):

Ածխաջրեր՝ մինչեւ 15:00-ն:

Սպիտակուցներ՝ ցանկացած ժամի:

Մարզումից 1.5 ժամ առաջ չուտել:

Մարզանքից հետո 45 րոպեի ընթացքում՝ սպիտակուց:

 

ԱՎԵԼԻՆ