Խոհանոցային անձեռոցիկները ավելի կեղտոտ են, քան զուգարանակոնքի նստատեղը

Խոհանոցում մաքրման աշխատանքների և ափսեների լվացման համար միկրոֆիբրայից անձեռոցիկները ավելի կեղտոտ են, քան զուգարանկոնքի նստատեղը: Այս մասին նախազգուշացնում է The Guardian-ը:

Լրատվամիջոցը խորհուրդ է տալիս հետևել հիգիենայի մի քանի կանոնների:

Եռացրեք խոհանոցային անձեռոցիկները:

Զգուշացեք ուրիշների սմարթֆոններից. դրանց տաք ջերմաստիճանը հրաշալի միջավայր է մանրէների համար:

Հասարակական զուգարաններում դռները ոտքով բացեք:

Պարբերաբար լվացեք ատամի խոզանակի բաժակը: Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ այդ բաժակներում բնակվում են սալմոնելեոզ և աղիքային թունավորումներ առաջացնող մանրէներ:

ԱՎԵԼԻՆ