Մինի պիցցայի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր՝

300 գրամ դրոժով խմոր

1 հատ լոլիկ

Նրբերշիկ

Պանիր

1 հատ ձու

Աղ

Սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակ՝

Խմոր՝ դրոժը բացել կեֆիրի մեջ, ավելացնել ալյուր, ավելացնել աղ ու շաքարավազ, միախառնել։

Խմորը գրտնակել, ավելացնել լոլիկները։ Համեմել սև պղպեղով։

Նրբերշիկը մանր կտրատել, պանիրը քերել ավելացնել լոլիկին։

Փաթաթել, ծայրերն ամրացնել։

Կտրատել։

Կրկին պանիր քերել ու դնել ջեռոց 20 րոպե 200 աստիճանով։

ԱՎԵԼԻՆ